Saturday, March 10, 2007

Supermorssan Bisse

Satt precis i en msn-konversation med min kompis i Finland, hon skall precis i dagarna ha sitt första barn. Hon har gått några dagar över tiden och när vi pratade om att ha mindre sex så man hinner följa alla TV-serier sa hon att hon borde ha massor av sex nu för att få igång förlossningen. Det är så de gör på BB berättade hon. Alltså inte att man skall ha sex till ungen behagar komma ut, utan de använder tydligen spermie för att sätta igång sammandragningarna.
Något sådant hade ju jag aldrig hört talas om så jag frågade vems sperma som användes. Pojkvännens? Eller om man fick välja valfri hunk som man gör vid insemination. Hon tyckte det var måttligt kul.
Bisse, min kompis, håller på att mutera till supermorssan. Hon utvecklar sakta med säkert alla superkrafter som bara mammor har. Att hitta saker till exempel. Mammor kan hitta borttappade grejer hur fort som helst. En annan mammakraft verkar vara att kunna ta i kokheta kastruller och grytor med bara händerna. Tyvärr har de också en sjukt bra förmåga att se när man ljuger.

No comments: