Monday, May 02, 2005

Jag vill inte stå för dåliga idéer!

Varför skall endel personer ha så otroligt svårt för att samarbeta? Man blir så otroligt arg och ledsen när folk bara struntar i vad man säger, att man säger något över huvud taget, och bara kör sitt race rakt igenom. Man får liksom aldrig en chans, för det är så mycket som sker bakom ryggen på en, känns det som. Jag trodde verkligen inte att dom skulle göra så. Verkar som de tror att jag inte bryr mig, även om jag absolut inte har gett det intrycket.

"Du har ju Kårsetten"... Som om det är någon jävla orsak att ta ifrån mig arbete. Det om någonting borde väl bevisa att jag inte är rädd för att ha grejer att göra? Jag vill ju inget hellre än att göra saker och lära mig.

Fick höra idag att "det har bestämts" en massa grejer som jag inte hade någon aning om att det har pratas om ens. Kul. Det är så himla synd, för jag vill ju fortsätta göra den här grejen, men jag vill inte vara tvungen att skriva under lösningar som jag inte står för.

2 comments:

Cris said...

jag vet hur du känner dig. Jag tycker det är väldigt dålig stil som det har framförts på.

Jossu said...

mmm, jo... eller så kanske det är jag som är helt ute och cyklar när det gäller layout, jag vet inte. Vet inte vad jag skall tro läängre så nu skiter jag i det.